Šta se to desilo sa Isacom Elliotom?

Skoro dve godine prošle su otkako je Isac Elliot posetio naš region i postao prva strana mlada zvezda koja je održala promo nastup u Srbiji. Iako smo svi očekivali da njegova karijera nakon toga eksplodira, čini se da taj trenutak nikako da se desi, a njega je sve manje u medijima.

Slično kao Marcus i Martinus, Isac je od našeg poslednjeg viđanja prešao u Universal Music, ali za razliku od slavnog norveškog dvojca, on još uvek ima niti jedan objavljen album, iako je na sceni još od 2012. godine! U periodu od dolaska kod nas pa do danas, Isac je objavio jedan jedini singl, i to pesmu “Somebody Else” koja je u Finskoj dospela do osmog mesta top liste. Kao što možete videti, ona i skoro pet meseci nakon premijere ima manje od 100.000 pregleda! Isac povremeno objavljuje fotke i videe iz studija odakle najavljuje album, ali još uvek ne znamo kad bi to moglo da se desi.

U intervjuu koji je on krajem godine dao za norveški VG, Isac je objasnio da je bio vredan. “Uradili smo već 15 pesama koje ćemo objaviti u budućnosti”, istakao je on i objasnio da je “Somebody Else” prva pesma koju je sam napisao i koja govori o njegovoj prvoj vezi. “Dve godine sam bio sa tom devojkom a da fanovi nisu ni znali ništa o tome. Jako me je pogodio taj raskid”, ističe on. “Bilo je to baš brutalno, ali to se dešava. Posle toga bio sam baš usamljen, a pesma priča tu priču.”

Pročitajte još  Neverovatan je: Isac Elliot skoro svakodnevno upada u live videe naših fandoma, to je učinio i sinoć!

Moramo priznati da trenutno nismo ni u kontaktu sa njegovim timom koji je bio prezadovoljan kako smo organizovali promotivan događaj u Beogradu koji je bio daleko posećeniji nego u Zagrebu i Ljubljani, ali obećavamo da ćemo to probati da uradimo kad dođe vreme za izlazak albuma. U ranijim planovima, govorilo se da bi Isac mogao da pravi još promotivnih nastupa pa i da dođe u Sarajevo, ali nažalost, sve to je stalo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Isac Elliot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.