MMerksa groznica: Marcus i Martinus se vraćaju na Balkan, uskoro najave novih nastupa!

Marcus i Martinus su trenutno na turneji po Skandinaviji, a iako je njihova “Moments” turneja po ostatku kontinenta završena, to ne znači da se momci neće vraćati. Šta više, oni su za vikend najavili da se vraćaju na Balkan, odnosno u Grčku gde će nastupiti na jednom festivalu u toj zemlji 27. juna!

Momci su objavili promotivnu fotku za taj događaj, a uz nju i vrlo interesantnu poruku u kojoj kažu, “Uskoro ćemo najaviti još zemalja, pratite nas i hvala vam što se toliko borite da dođemo u vaše zemlje”. Naravno, gde će momci doći ostaje velika nepoznanica, ali neke ideje možda imamo.

Jedan od kandidata je možda bugarska koja ima lep festival za mlade (doduše, tek sredinom septembra), a isti slučaj važi recimo i za Poljsku. Što se nas tiče, nismo sveznalice, a iako i Hrvatska i Srbija imaju veliki broj festivala leti, nažalost, nijedan od njih nije prevashodno okrenut tinejdžerima. Informacije koje mi imamo govore da na tom spisku neće biti Srbije, a ni Hrvatske, barem ne uskoro.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nove zanimljive priče: Famoza News #2 je objavljen na našoj PocketTV aplikaciji koja je sad dostupna i za Apple uređaje!

9 thoughts on “MMerksa groznica: Marcus i Martinus se vraćaju na Balkan, uskoro najave novih nastupa!

  1. Mislim da nije bas posteno sto nece doci u Srbiju i Hrvatsku koje se toliko bore za njihov dolazak
    MMERI PODRZITE ME

    1. Pa tako mogu i sve zemlje velike da kazu sto ne dolaze…bili su tu pre 2 meseca.I budite srrecni sto su i bili,i sto podrzavaju i lepo govore o nasim zemljama…I sto ima sansi da ce opet doci!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.