Famoza intervju sa Jelenom Kosarom: Pitala sam se što sam uopšte išla na audiciju za “Sinđeliće”!

jelena-kosara-screenshot-2

Famoza je sve češće u prilici da razgovara sa našim mladim zvezdama a Jelena Kosara je prva glumica sa kojom smo imali priliku da popričamo!

Jelena trenutno snima veoma uspešnu seriju “Sinđelići” pa nam je ona upravo pričala o tome kako je uopšte dobila ovu ulogu, koliko joj vremena uzima snimanje i kakvu su joj iskustva u radu sa drugim glumcima.

Osim toga, ovo je prilika da upoznamo Jelenu i na drugi način, čujemo kakvi su njeni planovi nakon završetka škole kao i hoćemo li je više gledati na filmu ili u pozorištu! Nadamo se da će vam se ovaj video dopasti i da ćete zapratiti naš kanal ako niste. Ovo je samo početak – očekuje vas još mnogo toga interesantno na Famoza kanalu narednih dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MegaComFilm vas vodi nas projekciju filma "Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona" sa Jelenom Kosarom u glavnoj ulozi!

12 thoughts on “Famoza intervju sa Jelenom Kosarom: Pitala sam se što sam uopšte išla na audiciju za “Sinđeliće”!

  1. Super intervju :)Meni je baš mnogo ljudi reklo da dosta ličim na nju ahah.A imamo i isto ime 😀

  2. Odličan intervju! Jel bi ste mogli da intervjuišete Brankicu Sebastijanović? Molim Vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.