Ne veruje mu: Kylie se udaljila od Travisa Scotta, imali su veliku svađu!

Kylie Jenner ipak nije dopustila svom dečku Travisu Scottu da se tako lako izvuče! Iako se činilo da mu je ona poverovala da je on nije varao kako su danima pisali mediji, situacija je zategnuta, naročito nakon velike svađe koje su imali. Kylie sad zato ne može sebe da natera da mu veruje.

“Izvori bliski paru kažu da oni komuniciraju nakon incidenta, ali samo povremeno. Njihova veza više nije ni blizu onoga što je nekad bila… Za Travisa je ipak prioritet da porodica ostane na okupu”, piše TMZ i dodaje da je ovakav hladan odnos posledica velike svađe koju su imali.

Ipak, TMZ isto tako tvrdi da su dobre šanse da stvari ponovo budu kao što su nekad bile. “Naši izvori govore da je par siguran u to da će rešiti stvari tokom njegove pauze na turneji… Međutim, karijere su im sad na prvom mestu”, stoji u zaključku.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prelepo iznenađenje: Travis Scott iznenadio Kylie Jenner ružama i srcima vrednim 10.000 dolara!

One thought on “Ne veruje mu: Kylie se udaljila od Travisa Scotta, imali su veliku svađu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.