Šta se to dešava sa Lisom i Lenom?

U poslednje vreme Famoza ne piše toliko o Lisi i Leni, ali razlog je jednostavan – devojke nisu toliko puno u medijima. Ipak, njih dve imaju dosta razloga za zadovoljstvo, jer su nedavno prešle impresivnu cifru od 16 miliona pratilaca. Njih dve to svrstava među najuticajnije zvezde društvenih mreža u Nemačkoj, a uspeva im i da povrate dobar deo slave koje su izgubile brisanjem svog TikTok profila.

Devojke su prošle nedelje stigle do 16 miliona pratilaca, a to su propratile porukom, “Hvala vam mnogo za 16 miliona. Kako je ovo ludo putovanje, toliko smo vam zahvalne za podršku.” Kad je reč o TikToku, on ne zaostaje mnogo, s obzirom da tamo imaju 13,5 miliona pratilaca i blizu pola milijarde lajkova!

Nažalost, devojke su prilično zatvorene prema medijima – Famoza ih jeste intervjuisala jednom prilikom, ali sad takve mogućnosti gotovo da nema. Takođe, one vrlo retko prave događaje za fanove, a čak i tad, nemoguće ih je videti van Nemačke. Zbog toga, ne vidimo načina da nas one posete u skorije vreme, sem možda turistički, kao u Hrvatskoj pre nekoliko godina. Famoza će ipak nastaviti da piše o njima, makar ako vi još uvek imate takvu želju.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Šta je sledeći korak za Lisu i Lenu?

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.