Dramatično: Britney Spears javno napala svoju čitavu familiju!

Nešto je jako pogrešno u životu Britney Spears. Pevačica koja već duže od deceniju ima velike psihičke probleme zbog toga ima staratelje, odnosno ne može da raspolaže slobodno svojim novcem niti da donosi velike odluke. Ona je sad toliko frustrirana zbog svega da je počela da radi nešto krajnje neuobičajeno – da vređa svoje najbliže, što uključuje i njenu sestru Jamie Lynn Spears.

Britney se svojim miliona pratilaca obratila na Instagramu, gde je posebno loše govorila o svom tati i sestri. “Uopšte mi se ne sviđa to što je moja sestra došla na dodelu nagrada i pevala moje pesme!!!”, napisala je ona a prenosi E! News. Pritom, Britney govori o tome što je Jamie Lynn otpevala njenu pesmu “Till the World Ends” na dodeli Radio Disney Music Awardsa, davne 2017. godine!

“Moj sistem podrške me je jako povredio”, nastavlja ona. “To što ima staratelja ubija mi snove… Sve što ja imam je nada, a nju je najteže ubiti. Ipak, ljudi to još uvek pokušavaju. Ja se ne vraćam na scenu dokle god moj tata odlučuje šta ja nosim, kažem ili radim. Radim to već 13 godina. Dajem otkaz!”

Britney je pre nekoliko dana kritikovala i svoje prijatelje, rekavši da su svi oni odustali od nje i da ni ne pokušavaju da joj pomognu da se oseća bolje. Sve ovo zvuči jako loše i mnogi se boje da se neće završiti dobro. Dok sa jedne strane imamo njenu porodicu koja očigledno živi od njene slave i uživa u tome, sa druge strane, Britney očigledno nije psihički zdrava i ne može da samostalno živi svoj život. Situacija iz koje nije lako naći izlaz.

Pročitajte još  Crna Gora je inspiriše: Britney Spears započela dan slikom iz Perasta!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Britney Spears

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.