Problemi: Šta je to uznemirilo Lisu i Lenu?

Lisa i Lena godinama nas uče da moramo verovati u sebe, i sve vreme je i delovalo da se osmehom bore protiv svih vidova problema. Međutim, one su ovih dana objavile poruku koja upućuje da imaju izvesnih psiholoških problema, što je prilično uznemirilo fandom koji sad traži razloge za tako nešto.

Devojke su objavile tekst pod nazivom “Srećan život” u kome kažu, “Da budem iskrena, trenutno puno sumnjam u sebe. Previše mislim o tome, ludo je kako sam se svela na to da poredim sebe sa drugima. Mislim da poređenje rađa ljubomoru i nesreću. Ne želim da živim nesrećna, misleći o stvarima koje nemam i zaboravljajući sve što imam. Želim da prestanem da mislim šta drugi ljudi misle o meni, jer me to nekad zaustavlja. Lako je to napisati, ali teško izvesti. Korak po korak.”

Zvuči kao da se devojke baš muče, iako su svesne da za to nema razloga. Iako su napustile Tik Tok, devojke nisu izgubile fandom i trenutno imaju preko 14,5 miliona pratilaca. Zato se i nadamo da će rešiti sve probleme koje imaju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Lisa i Lena: Pola škole nas ne voli a nastavnicima nije jasno šta mi radimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.