Nije skupa: H&M kolekcija Lise i Lene je u prodaji širom sveta!

Lisa i Lena sve ozbiljnije ulaze u modne vode, a novi veliki korak dešava se ovog vikenda, s obzirom da je H&M pustio u prodaju njihovu mini kolekciju za koju se kaže da će biti dostupna širom sveta!

“Jako smo uzbuđene što je naša H&M kolekcija izašla u četvrtak. To je prvi put da se nešto sa našim obeležjima može naći u nekoj prodavnici”, rekle su devojke. Kolekcija je zvanično dostupna od 26. jula i to u dečijem odeljenju svih H&M prodavnica u Nemačkoj. Nažalost, da li ima planova za naš region je nešto na šta mi ne možemo da odgovorimo – najbolje je da sami pitate prodavce

Kad je reč o kolekciji, ona se sastoji iz četiri odevna predmeta – dve majice, duksa i duksa sa kapuljačom. Najlepše od svega je što su cene zaista pristupačne, tako da obe majice koštaju po 10 evra, duks je 15 a dusk sa kapuljačom 20 evra! Sve majice na sebi imaju jasna obeležja devojaka, od njihovih slika, do slogana “Dream It & Do It” i potpisa! Šta se vama najviše dopada?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena na meti najgorih uvreda zbog svog spota, oduševljene podrškom iz Srbije!

9 thoughts on “Nije skupa: H&M kolekcija Lise i Lene je u prodaji širom sveta!

  1. Prelepo je,ali malo mi je glupo sto nema bar jedna majca gdr nisu one i ne pise bas njihovo ime da se ogromno vidi,ali opet to je NJIHOVA kolekcija!!!

  2. Ja sam pitala jednu prodavačicu u H&M-u u Hrvatskoj i ona je rekla da ne zna ništa o tome. Tako da ne znam.❤😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.