Victoria Justice dobila ulogu u drugoj sezoni komedije „Man With A Plan“!

Ova komedija je nakon uspešne prve sezone dobila i drugu a u njoj će gostovati mlada zvezda Victoria Justice!

„Man With A Plan“ biće Victorijin prvi projekat ove godine što se televizije tiče i njegova premijera je već za nedelju dana. U ovoj sezoni možemo očekivati Adama i Andi, ljubavni par koji će naići na poteškoće zahvaljujući mladoj i lepoj bebisiterki koja će ući u njihov život i uzdrmati ga u potpunosti!

Victoria Justice će takođe uneti pometnju u ovu vezu u ulozi Sophie, devojke koja je očigledno zaljubljena u Adama što Andi primećuje i njena ljubomora će samo nastaviti da raste, ali ni tu nije kraj njenih problema jer postoji mnogo veći – mlada bebisiterka počinje da osvaja i njenu decu koja će više slušati njene nego Andine savete! Sophia odnosno Vic u ovoj seriji ima samo jednu epizodu, ali ipak je lepo što će se pojaviti jer je u pitanju serija na kojoj je radio tim čuvenih komedija!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Za nju 13 nije nesrećan broj: Victoria Justice napisala divnu poruku fandomu!

3 thoughts on “Victoria Justice dobila ulogu u drugoj sezoni komedije „Man With A Plan“!

  1. Super! Bas mi je drago. PS. Famozo, ima li novih vesti o Victoriusus? Hoće li se vratiti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.