Uživa: Victoria Justice ostala u Crnoj Gori, a mislimo da znamo gde je!

Victoria Justice doputovala je u Crnu Goru, a po fotkama i videima koje objavljuje, ali i vašim komentarima, konačno smo stekli malo bolju sliku o njenom boravku!

Naime, kako stvari stoje, Vic je juče doletela na aerodrom u Tivat, a onda je trajektom otišla dalje i sad se nalazi najluksuznijoj lokaciji u Crnoj Gori, odnosno na Svetom Stefanu, koji je od Budve udaljen oko 6km! Naravno, Vic se kreće svuda po obali CG, a čujemo i da je bila na Skadarskom jezeru.

Ono što je jako interesantno jeste da je Vic povela i svoju sestru Maddy koja je ovih dana proslavila rođendan! Možda je ovo putovanje i Victorijin poklon za nju? Ako ste u Crnoj Gori, pratite njen story – baš bismo voleli da joj neko od vas priđe i pozdravi je! Nažalost, mi to ne možemo, a nismo ni sigurno da bi Vic bila raspoložena za intervjue ili nešto slično jer je ovo izgleda turistička poseta.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Victorious" se vratio, Ariana i ekipa presrećni!

10 thoughts on “Uživa: Victoria Justice ostala u Crnoj Gori, a mislimo da znamo gde je!

  1. Famozo plizz odgovorite!
    Da li mozete nesto u roku od nedelju dana da obavestite o Maleni i Ani
    Npr. o Tini ste obavestili o filmu i projektu mozete za Malenu i Anu tako nesto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.