Dogovorili smo se sa organizatorom: Tri su mlade zvezde koje nas mogu posetiti 2016. godine!

image

Kao što smo i obećali, Famoza redakcija u ponedeljak je razgovarala ne samo sa našim koncertnim organizatorom već i sa ljudima iz jedne velike muzičke kuće za koju radi većina mladih zvezda čije koncerte želite a tamo smo čuli dosta toga interesantnog.

Kao što smo vam mnogo puta pričali, najveći problem predstavlja veliko nepoverenje koje postoji kod ljudi koji se bave koncertima i koji uopšte nisu sigurni da bi dovoljno vas kupilo karte koje ne bi bile nimalo jeftine. Ipak, organizatora smo uverili da ste nas ubedili kako ne biste dozvolili da bilo koji koncert velike mlade zvezde propadne jer vam je jasno da bi nam jedan neuspeh oterao i sve druge izvođače koji ovde imaju velike fandome.

Drugo, organizator želi da zna kako neke stvari nisu moguće čak i ukoliko ponudimo dovoljnu količinu novca. Jednostavno, da bismo nekog izvođača doveli u Beograd ili Zagreb (koji i dalje ostaju jedine dve moguće opcije), taj izvođač u okviru turneje mora da ima barem još jedan nastup u krugu od 600 kilometara. U prevodu, ako neka zvezda zakaže koncert u Beču, imamo šanse. Ako koncert najbliži nama bude zakazan negde u Italiji ili Nemačkoj, ne postoji taj novac koji bi ih doveo kod nas. Iz tog razloga recimo ni Taylor Swift ni Demi Lovato koje nam nisu prišle na bliže od 1000 kilometara na svojim prethodnim turnejama uopšte nisu bile u igri. Tako stvari funkcionišu u čitavom svetu a ne samo kod nas.

Treće i najvažnije – organizator je u dogovoru s nama a na osnovu informacija koje smo mu dali o vašim interesovanjima i rezultatima raznih anketa do sad zaključio da postoje tačno tri mlade zvezde koje bi nam mogle doći na svojim turnejama tokom 2016. godine. Isto tako, morate znati da to ne znači da sva tri mogu da se dese – izbor će u najboljem slučaju pasti na jednu od njih i to onu koja bude tražila toliko novca da karta za vas ne bude preskupa i koja naravno želi da drži koncerte u ovom delu Evrope. Takođe, organizator nam je potvrdio da su 99% šanse da bi u našem regionu bio održan samo jedan koncert. Dakle, ko god da dođe, bio bi ili u Beogradu ili u Zagrebu, nikako na oba mesta. Zbog toga, pričali smo i oko organizacije dolazaka fanova iz čitavog regiona i složili smo se da ne bi bilo ni komplikovano ni previše skupo da se sve to organizuje kako treba.

Na kraju, u ponedeljak je zvanično počela borba za dolazak neke od te tri zvezde. Već danas sakupljaju se informacije vezane za cenu, uslove i još mnogo raznih stvari koje treba rešiti pre nego što se krene sa pregovorima. Prvi koraci se dakle čine u momentu dok čitate ove reči a kao i svuda u svetu, trebaće barem nekoliko meseci pre nego što sve bude rešeno. Što se vas kao fandoma tiče, uradili ste do sad sve što ste mogli a posebno smo vam zahvalni na anketama na kojima ste glasali u ogromnom broju. Mi ostajemo u kontaktu s organizatorom i pratićemo sve što se dešava. Ovaj projekat ne može da uspe bez vas i baš zbog toga uvek ćete biti u toku. Nadamo se da možemo računati na vas!

Ah, da sigurno se i pitate koje su tri zvezde u pitanju? Otkrivaćemo ih jednu po jednu tokom današnjeg i sutrašnjeg dana i zato nas pratite!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

40 thoughts on “Dogovorili smo se sa organizatorom: Tri su mlade zvezde koje nas mogu posetiti 2016. godine!

 1. Aa ko li jee daj boze da su Justin,Selena ili Ariana jedva cekam:-):-):-):-):-):-):-):-)

 2. Daj Boze da su R5 i Selena!!!!!!!!! R5 su jeftini i sigurno znaju za nas. A Selena ima ogroman fandom i koncert bi se isplatio!

  Love ya Sel!♥

  Love you R5!♥

 3. Mislim da je Tini,jer je ona bila u nasem blizem okruzenjuu <3 A i imala je najvise glasova na anketiiii
  Jeeeejj <3 We want Tini <3 Tinista para siempre

   1. Nisam sigurna, oni su velike, a usput i veoma skupe zemlje a iskreno, ovde nije neka finansijska situacija tako da verovatno nećemo imati dovoljno para za njih…

 4. Molim Vas neka to budu Selena Gomez i Ariana Grande.Ako ne barem jedna od njih dve…

 5. Arica je u listi toooo bozee, nadam se da ce ona doci, a moja drugarica je bila na njenom koncertu u Njemackoj na Honeymoon turneji i kartu za nisam sigurna koji red ali izmedju 20/30 ili 35 reda je platila 59 eura sto znaci da Arica nije puno sklupa i da nju treba prvu dovesti!!!!

 6. SELENA U SRBIJU ! SELENA U BOSNU ! SELENA U HRVATSKU ! SELENA U MAKEDONIJU ! SELENA U CRNU GORU ! SELENA NA BALKANNNNN !!!!!!!

 7. Hocemo Martinu Stoessel u Beogradu!
  Ona je bila preblizu nase zemlje,a ujedno i tako daleko.
  I ona nije toliko skupa za dovodjenje.

 8. 5sos! Oni 12 maja imaju koncert u Becu!

  Famoza objavite drugo ime srce ce mi iskociti iz grudi!

 9. 5SOS,ima mnogo fanova na balkanu i karte za koncerte nisu pretjerano skupe. (:

 10. TINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.