Humane zvezde: Ariana Grande i Justin Bieber u akciji za unesrećene!

U teškim trenucima mlade megazvezde uvek podržavaju oštećene, setite se Ariane Grande koja je u Mančesteru održala ogroman humanitarni koncert, a sada je najaktuelniji problem uragan Harvey koji je naneo mnogo štete tamošnjem narodu i zvezde poput Justina priskaču u pomoć!

Justin Bieber i Drake će učestvovati u programu “Hand in Hand: A Benefit for Hurricane Harvey Relief” koji će obezbediti novac za nastradale zbog uragana, a učešće su takođe potvrdili Beyonce, Jamie Foxx i mnogi drugi. Svi su ozbiljno shvatili ovaj problem pa je nedavno i Kevin Hart pokrenuo donacije za žrtve i mnoge zvezde poput Justina Biebera i Taylor Swift su se oglasile!

U centru pažnje je takođe i humanitarni koncert u Šarlotsvilu u saveznoj državi Virdžinija na kom će učestvovati velike zvezde poput Justina Timberlakea, Ariane Grande, Pharrella Williamsa i drugih. Naime, on će za stanovnike tog područja biti besplatan ali i oni su spremni da doniraju novac fondaciji Šarlotsvila. Sav novac će ići žrtvama incidenta koji se tamo dogodio početkom avgusta!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber, Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sara nam šalje pesmu o Ariani Grande!

3 thoughts on “Humane zvezde: Ariana Grande i Justin Bieber u akciji za unesrećene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.