Spektakl za pamćenje: Taylor Swift održala “City of Lover” koncert u Parizu!

Taylor Swift još uvek nije objavila detalje vezane za turneju “Lover”, ali nam njeni gestovi u ovoj eri govore da će se pevačica zaista fokusirati na Evropu ovoga puta! Osim što je pre objavljivanja albuma posećivala Francusku i Nemačku, Tay je sinoć održala specijalan “City Of Lover” koncert u Parizu, a ovaj grad je odabrala jer ga smatra gradom ljubavi!

Ovaj koncert je, zapravo, specijalan jer nije bilo moguće doći do karata kupovinom, već ste morali kao fan da ih osvojite, tako da su se u publici našli neki od najvernijih Swiftieja iz svih zemalja širom Evrope i izvan nje! Koncert je već ocenilo nekoliko svetskih medija sa čistih pet zvezdica.

Putovanje do Pariza bilo je svakako vredno jer sinoćni koncert je zvučao fantastično a osim novih pesama poput “The Man”, “Cornelia Street” i “Death By A Thousand Cuts”, Taylor je publiku ostavila bez teksta mešavinom pesama “Red” i “Daylight” na klaviru. Mesta je bilo i za čuvenije hitove poput “Blank Space” i “Style”, tako da je ovo zasigurno bilo veče za pamćenje! Još uvek nemamo informaciju da li je na koncertu bio i neko iz našeg regiona, pa nas obavestite ako znate više!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, Selena leti ka vrhu!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.