Arianatori vređaju, Ariana im održala lekciju!

Arianatori su jedan od najstrastvenijih i najveći fandoma na svetu, a čim nanjuše neku nepravdu, odmah kidišu! Ovog puta na njihovoj meti je pevačica Lizzo koja je zahvaljujući Ariani postigla veliki uspeh numerom “Good As Hell”, ali fandom joj zamera što ona uopšte to ne spominje!

Ova numera bila je na 14. mestu pre nego što je Ariana uradila remiks, i odmah potom, pesma je skočila na mesto broj šest! Lizzo je to prokomentarisala rečima, “Ovo je tri godine strara pesma”, a Ariana je dodala, “Volim te, čestitam na još jednom hitu!” Iako je Ari očigledno srećna zbog uspeha, Arianatori smatraju da je Lizzo uspeh prisvojila samo za sebe, iako je očigledno da skok na listi ima mnogo veze sa Arianom!

Ari je videla šta se dešava, pa je fandomu poručila da to nikako nije u redu! “Da se moj remiks prodavao više od originalne verzije, bila bih spomenuta, ali to se nije desilo! Ne određuje Lizzo čije ime će se naći na listi. To tako funkcioniše, a ja sam srećna što sam joj pomogla. Budite srećni zbog nje, volim vas.” Ona je nešto kasnije ponovo apelovala na Arianatore da se smire. “Što stalno morate da se svađate, prekinite sa tim već. Mrzim kad se ulogujem pa vidim da se svađate. Previše vas volim da mi to ne bi smetalo”, zaključila je ona. Nešto ranije, Ari je ipak hvalila svoj fandom rekavši da bez njih ne može ništa!

Pročitajte još  Uvek humani: Taylor, Ari i Shawn donirali velikodušne sume za borbu protiv korone!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Arianatori vređaju, Ariana im održala lekciju!

  1. Ariana je upravu a mi bi trebalo da budemo srecni jer je ta pesma postala hit od kada ju je Ariana reniksovala mi smo stvarno fandom koji hoce sve najbolje za Arianu i da je ona trebala da dobije deo zasluga za pesmu ali meni nije uopste smetalo to sto je pesma postala hit tek sad od kada se Ariana ukljucila u nju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.