“Vrti mi se u glavi”: Camila Cabello uzbuđeno nagađa stare pesme koje će Taylor izvesti na “Reputation” turneji!


Taylor Swift polako počinje da odbrojava sate do početka njene “Reputation” turneje koja počinje sutra a zajedno sa njom i njena prijatejica Camila Cabello koja je i više nego uzbuđena zbog čitave situacije!

Camila će se pridružiti Taylor na “Reputation” turneji kao gostujući izvođač, međutim to joj nije jedini razlog za uzbuđenje i slavlje, jer kao što već znamo Cam je ogroman Swiftie i zato je veoma uzbuđena zbog deset starih pesama koje će Tay izvesti na svojim koncertima. Camila je sa velikim uzbuđenjem Twittovala da ne može da dočeka da sazna kojih deset pesama sa starih albuma će Taylor izvesti na svom koncertu.

“Vrti mi se u glavi, da li će izvesti “Hey Stephen”, “Change”, “Enchanted”, “Long Live” ili “Treacherous”? Kako ću preživeti?,” napisala je Camila u Twittu. Kao i svi Swiftieji Camila je veoma uzbuđena zbog svega što je spremljeno za “Reputation” turneju koja počinje sutra, tako da je čekanju kraj kada je reč o tome kako sve izgleda. Kojih deset pesama sa prethodnih albuma biste vi želeli da Taylor izvede na koncertu?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Da li želite koncert Camile Cabello u regionu?

3 thoughts on ““Vrti mi se u glavi”: Camila Cabello uzbuđeno nagađa stare pesme koje će Taylor izvesti na “Reputation” turneji!

  1. Defintivno bih željela neke pjesme iz RED ere, moje omiljene ere i ere u kojoj sam otkrila Tay i postala swiftie.
    Iako mogla bi iz FEARLESS ili SPEAK NOW, znam jedno, koje god pjesme bude izvodila, da će vjerovatno biti sjajno

  2. ShakeIt of i jednu cije ime nemogu da se setim ali sam sa tom pesmom saznala za nju.Jako je stara ali super,mislim da je Love story ili jos starija…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.