Naravno da se njoj sviđa: I Camila Cabello hvali novi album Shawna Mendesa!Slavne kolege vole Shawnovo novo izdanje – naravno da ga voli i njegova najbliža prijateljica u svetu poznatih, Camila Cabello!

Shawnu Mendesu je baš lepo krenula nova era – BTS je pohvalio na Twitteru njegovu pesmu „In My Blood“, Taylor ga je pozvala čak i na svoj koncert, a Camila Cabello koja ga obožava je takođe imala lepih reči za Shawnovo delo. „Ovaj album me je oduvao, opsednuta sam njim! Volim te i tako sam srećna što su ove neverovatne pesme i priče objavljene“ napisala je Cam na Twitteru.

Cam je po izlasku pesme „In My Blood“ među prvima izjavila da je obožava, ali nije se usudila da prokomentariše tračeve da je pesma „Why“ zapravo o njoj, tako da to ostaje misterija. Jako je lepo videti sve ove pohvale koje zvezde razmenjuju, a ovo nije jedini put, jer su Taylor Swift, Shawn i Camila na Billboard Music Awardsu pohvalili i rad Ariane Grande plešući i pevajući uz „No Tears Left To Cry“. Uvek hvalite jedni druge, ništa vas ne košta a drugima to znači mnogo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neobaveštena: Nicki Minaj pojma nema ko je Shawn Mendes!

2 thoughts on “Naravno da se njoj sviđa: I Camila Cabello hvali novi album Shawna Mendesa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.