Slavni jutjuber pronađen mrtav u 40. godini

Najgori deo ovog posla je da ponekad moramo da vam prenesemo i loše vesti, poput otkazivanja nekih događaja kojima ste se radovali, a mnogo gore od toga su i vesti da je neka mlada osoba izgubila život. Čini se da su ove vesti sve češće, jer nedavno smo pisali da je život izubila reperka Chynna Rogers koja je tek bila na početku karijere, a sad vam prenosimo da je pronađen mrtav i mladi jutjuber kog je svet jako voleo.

Jutjuber koji je u 40. godini izgubio život je Steve Cash – njegov poznati YouTube kanal “Talking Kitty Cat” imao je milione pregleda na svakom videu, a ljudi su voleli Steveov humor. Policija je, po rečima E! Newsa, pronašla Stevea mrtvog u 7:30 ujutru kod kuće, a da sve bude još gore, utvrdili su i da je ranu od pucnja sam sebi naneo, odnosno da je u pitanju samoubistvo.

Steveova sestra Candida slomljena je vestima i napisala je: “Počivaj u miru bebo moja”, a njegova supruga Celia DeCosta Cash je potvrdila na Facebooku da je njen muž mrtav: “Ovo je tako teško. Ne znam ni šta bih vam rekla, i šta bih uradila. Izgubila sam najboljeg prijatelja, moju podršku, moju ljubav, mog mentora, moje sve. S tugom vam saopštavam da je Steve oduzeo sebi život 16. aprila ujutru. Molim vas za razumevanje i da pustite porodicu da pati, ali znajte da Steve više ne pati” napisala je njegova supruga.

“Tako mi je žao što je Steve sam sebi oduzeo život. Toliko nam je radosti donosio videima. Kamo sreće da je malo sreće imao i za sebe” uglavnom su komentari na društvenim mrežama. Jako je tužno kako osoba koja usrećuje druge nije uspela sebe da izvuče iz depresije. Naročito je tužno što Steve nije bio sam i bio je voljen – ako pomišljate na bilo šta ovog tipa, samo se osvrnite oko sebe i vidite koliko ste voljeni i koliko je život lepa stvar, čak i sa svojim nesrećnim trenucima.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.