Šok i misterija: Sahranjen mladi glumac iz serije “iCarly” i “Jessie”

4Ovakve vesti nas potresu kad god je u pitanju neka ovako mlada osoba koja je svetu mogla pružiti mnogo više – nažalost, glumac Jackson Odell izgubio je život sa samo 20 godina.

Ovaj mladi glumac koji se proslavio u serijama „iCarly“ i „Jessie“ sahranjen je juče ujutru, a događaju je psisustvovala samo najbliža porodica. Pred njim je bila prilično velika karijera, ako uzmemo u obzir i uloge u „The Goldbergs“ i u hit seriji „Modern Family“, a bio je i u mnogim uspešnim filmovima. „Porodica Odell izgubila je voljenog sina i brata, Jacksona. On će uvek biti naša svetlost i brilijantna, talentovana duša. Imao je mnogo toga da predstavi. Naša želja je da svet koji ga je voleo nastavi da ga voli i dalje. Više nećemo postavljati nikakve nove izjave“ zaključila je njegova porodica u prvom i poslednjem saopštenju.

Što se uzroka smrti tiče, on i dalje stoji kao misterija, jer je glumac pronađen mrtav u svom stanu u Los Anđelesu, ali kako tvrdi policija, iza slučaja se ne kriju nikakve kriminalne radnje – uskoro će biti odrađena i obdukcija, pa će se verovatno saznati nešto više o svemu, ali pitanje je da li će porodica želeti to da podeli sa svetom.

Autor: Famoza.net

4

4 thoughts on “Šok i misterija: Sahranjen mladi glumac iz serije “iCarly” i “Jessie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.