Šok i misterija: Sahranjen mladi glumac iz serije “iCarly” i “Jessie”Ovakve vesti nas potresu kad god je u pitanju neka ovako mlada osoba koja je svetu mogla pružiti mnogo više – nažalost, glumac Jackson Odell izgubio je život sa samo 20 godina.

Ovaj mladi glumac koji se proslavio u serijama „iCarly“ i „Jessie“ sahranjen je juče ujutru, a događaju je psisustvovala samo najbliža porodica. Pred njim je bila prilično velika karijera, ako uzmemo u obzir i uloge u „The Goldbergs“ i u hit seriji „Modern Family“, a bio je i u mnogim uspešnim filmovima. „Porodica Odell izgubila je voljenog sina i brata, Jacksona. On će uvek biti naša svetlost i brilijantna, talentovana duša. Imao je mnogo toga da predstavi. Naša želja je da svet koji ga je voleo nastavi da ga voli i dalje. Više nećemo postavljati nikakve nove izjave“ zaključila je njegova porodica u prvom i poslednjem saopštenju.

Što se uzroka smrti tiče, on i dalje stoji kao misterija, jer je glumac pronađen mrtav u svom stanu u Los Anđelesu, ali kako tvrdi policija, iza slučaja se ne kriju nikakve kriminalne radnje – uskoro će biti odrađena i obdukcija, pa će se verovatno saznati nešto više o svemu, ali pitanje je da li će porodica želeti to da podeli sa svetom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Šok i misterija: Sahranjen mladi glumac iz serije “iCarly” i “Jessie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.