Namerno se udavio: Potvrđena tragična smrt jutjubera

Svet društvenih mreža potresla je vest da je slavni jutjuber Etika pronađen mrtav, a policija je to saopštila samo dan nakon što je objavila da se za njim traga jer je poslednji put viđen još 19. juna oko osam uveče. Kako se tad navelo, zabrinutost je bila veća zbog njegovog poslednjeg videa koji je bio prilično uznemirujuć.

Nažalost, samo dan kasnije Etika je pronađen mrtav. “U ponedeljak, 24. juna policija je pronašla telo muškarca u vodi i on nije davao znake života”, saopšteno je, da bi protekle noći patolozi potvrdili ne samo da se on udavio već i da je to uradio namerno, odnosno da je posredi samoubistvo.

Etika je bio gejming jutjuber prilično popularan i u našim krajevima, a pre nedelju dana je objavio video u kome je pričao kako razmišlja o samoubistvu. Taj snimak u kome on i priznaje da boluje od depresije ubrzo je i izbrisan, ali najbolje potvrđuje šta se zapravo desilo. Depresija je ozbiljna mentalna bolest, a u slučaju Etike, problem je bio to što on nije reagovao na vreme. I iz njegove porodice su potvrdili da nisu ni znali da on pati od toga.

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Alisa proverava vaše znanje o slavnim YouTuberima!

Foto: Instagram/Etika

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.