RM otkriva: Stiže novi album BTS-a!

Ovih dana izašle su glasine da će se novi BTS album pojaviti već na leto, što je mnogima bila vest za radost, ali i iznenađenje, jer je album “Map Of The Soul: 7” i dalje svež, ali konačno imamo konkretnije informacije da su ove glasine vrlo verovatno tačne – to je lično saopštio Kim Namjoon, odnosno RM, vođa benda!

RM je obradovao fandom YouTube Livestreamom koji možete da gledate OVDE, i sve informacije koje je on otkrio fandomu ovim putem definitivno su ulepšale dan svima! Posebno oduševljenje izazvalo je njegovo priznanje da je priprema albuma u toku već: “Album će biti objavljen, za sad nemamo konkretne planove, tek smo krenuli i tek razgovaramo, ali planiramo kako će izgledati naslovna pesma, prvi singl i slično” rekao je RM.

Da sve bude još lepše, RM je potvrdio i da bi momci voleli da snimaju više vlogova sad kad imaju vremena, da bi fanovi mogli da imaju još bolji uvid u njihovu svakodnevicu, i da mogli da pričaju fandomu iz jedne opuštenije atmosfere i perspektive. “Radićemo ovo jer mnogo koncerata se otkazuje i odlaže i želimo da probamo nešto novo da se s vama povežemo” poručuje RM BTS Armyju.

Pročitajte još  AMA 2019: Taylor Swift dominirala, odličan BTS, ništa za Arianu Grande!

RM nije jedini koji tako želi da se poveže sa fandomom, već će to raditi svi članovi benda, a Jungkook se na Twitteru posebno žalio kako mu nedostaju koncerti i fanovi. Momci su s vama sve vreme, bez brige!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “RM otkriva: Stiže novi album BTS-a!

  1. Glavni singl za album ce 100 % biti hit, ako mu zmija zvana YouTube ne oduzme preglede ;( ;( ;(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.