Umrla 25-godišnja reperka Chynna Rogers

Ne volimo kad vam prenosimo ružne vesti poput smrti mladih muzičara u Americi, ali nažalost, među reperima iz tog područja stalno se javljaju nezgode koje se završavaju smrću, naročito zbog kriminalnih radnji, u kojima svoj život završavaju reperi koji su tek počeli da žive i grade uspešnu karijeru i za koje je tek trebalo da se čuje. Slično se dogodilo nesrećnom reperu Pop Smokeu o kom smo pisali ovde.

Novi nesrećni slučaj koji vam prenosimo tiče se mlade reperke Chynne Rogers, koja je umrla sa samo 25 godina. Ona je živela u Filadelfiji i rano je počela svoju karijeru, prvo kao model, kada je sa 14 godina postala deo agencije Ford Models, a kasnije je otkrila interesovanje za hip hop, pa je sa pokojnim A$AP Yamsom krenula da snima rep muziku. Razlog smrti još uvek nije rasvetljen i slučaj se ispituje, ali niko ne veruje da se reperka bavila nečim nelegalnim, tako da je razlog ili zdravstvene prirode, ili predoziranje drogom.

Ako se Chynna predozirala, kako se uglavnom sumnja, to ne bi bilo ogromno iznenađenje, jer je reperka imala velikih problema sa zavisnošću od droge, iako je tvrdila da se oporavila na rehabilitaciji. „Pre dve, tri godine, mislila sam da još nisam prošla kroz sve užasne stvari da bih konačno zaslužila da imam karijeru. Sad imam osećaj da sam konačno prošla kroz dovoljno s*anja u životu da imam o čemu da vam pričam u muzici. Sada mislim da sam bolji izvođač otkad ne koristim jake droge“ pričala je Chynna pre dve godine za Pitchfork.

„Ja sam imala toliki problem da nisam razumela da sam zavisnik. Shvatila sam da nisam pod kontrolom kad nisam htela da se naduvam, a moje telo je samo tražilo da što pre uzmem drogu. To me je frustriralo, kao da bez toga ne bih mogla da obavljam svoj posao i popnem se na binu“ pričala je ona tad. Nažalost, velike su šanse da joj je ovo došlo glave.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Chynna Rogers

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Umrla 25-godišnja reperka Chynna Rogers

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.