Shawn Mendes: Suočavanje sa anksioznošću je najstranija i najvažnija stvar u mom životu!

Veliki broj ljudi na planeti se bori sa anksioznošću, a među njima se nalazi i veliki broj zvezda koje se sve više otvaraju kada je u pitanju ova tema, u nadi da će pomoći nekima da prevaziđu ovaj problem ili makar da im poruče da nisu jedini na svetu koji se bore sa ovakvom vrstom problema – u ovoj grupi nalazi se i Shawn Mendes koji ne krije da se već duže vreme bori sa anksioznošću, da je čak bio u situaciji da uzima lekove kako bi se smirio pred izlazak na scenu!

“Govoreći o problemu, stavljajući ga tamo, bio je jedan od najstrašnijih i najvažnijih stvari koje sam uradio,” istakao je Shawn za People. “Samo to mi je pomoglo. Ja se još uvek borim sa tim, ali se sećam da se svaki dan borim sa nekim nivoom anksioznosti ili pritiska – svi smo u tome zajedno,” dodaje Shawn.

Shawn otkriva da se još uvek druži sa svojim prijateljima kad god ode u Kanadu. “Još uvek se vraćam u Toronto i družim se sa prijateljima iz detinjstva, moja porodica je takođe puna podrške,” otkriva pevač. Ipak, on poručuje da koliko god velike uspehe ostvario, uvek gleda da ga to ne promeni i da stoji čvrsto na zemlji. “Mislim da me to uopšte ne ometa – bez obzira koliko velike stvari se dešavaju, uvek morate držati stvari normalnim i da budete što skromniji možete,” zaključio je Shawn.

Pročitajte još  Danas stiže pesma i spot u kojoj pevaju Justin Bieber, Ariana Grande, Shawn Mendes, Miley Cyrus...

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.