Shawn Mendes možda ne ostane dobrica u svetu slavnih: Čekajte samo da prođe još par godina!

Naravno da je Shawn Mendes pristojan i dobar dečko u svetu muških zvezda koje baš i ne snimaju pesme primerene za svakoga i njihovo ponašanje nije baš za pohvalu, ali možda se to i promeni!

Naime, Shawn je novo lice naslovne strane Wonderlanda a tim povodom uradio je veliki intervju, u kom je jedna od tema njegova pristojnost i dobrota, uz pitanje da li će ta kristalno čista slika zauvek ostati takva, ili će buntovna strana nekad izaći na videlo! „Mislim, stvarno nisam nikad imao priliku za to“ kaže Shawn. „Čekajte da prođe još koja godina, nemojte da baksuzirate“ našalio se on.

Shawn kaže i da je ekipa oko njega pravo zlato i da mu je ona pomogla da ostane čvrsto na zemlji baš kada mu je to bilo najpotrebnije, jer ne bi hteo da dozvoli sebi da se uobrazi. „Ja sam samo običan momak i niko me nikada ne hvali bespotrebno. Podrška je tu kada mi treba, ali kad nema potrebe za njom, onda je bolje nemati je. Svi moramo ostati čvrsto na zemlji – za par godina će nam se vratiti sve što smo nekada pričali“ zaključuje Shawn mudro.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Surova šala: Devojka napravila neprijatnu scenu nakon što ju je Shawn Mendes zaprosio! (video)

2 thoughts on “Shawn Mendes možda ne ostane dobrica u svetu slavnih: Čekajte samo da prođe još par godina!

    1. Izvukao je Hrvatsku u nekom izvlačenju, koliko smo razumeli, ali nismo sigurni o čemu se tačno radi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.