JoJo Siwa: Kim Kardashian je uvek tu da me posavetuje!

North West, ćerka Kim Kardashian je velika obožavateljka 16-ogodišnje jutjub zvezde JoJo Siwe koju je imala priliku i da upozna zahvaljujući svojoj slavnoj mami, a JoJo nije mogla ni da sanja da će imati priliku da se zbliži sa slavnom rijaliti porodicom. JoJo je u aprilu proslavila svoj rođendan, a u intervjuu sa Natalie Morales je imala priliku da otkrije kako ju je posavetovala Kim Kardashian!

“Imam moto i on glasi ‘Imaš jedan pokušaj, iskoristi ga, moraš samo zbog toga’. Otišla sam po to i odgovorila joj na poruku.,” istakla je JoJo i sve ostalo je već dobro poznata priča da je poslala paket Kim, nakon čega su dogovorile da snimi zajednički video sa njenom ćerkom North.

JoJo kaže da je dobila i par dobrih saveta od Kim. “‘Znaš, ako ti je ikada potreban savet o zlostavljanju, mržnji, ja sam tu, srediću to, javi mi,’ rekla mi je Kim,” otkriva JoJo. “Osim toga rekla mi je da budem svoja i da sam neverovatna,” zaključila je JoJo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kim Kardashian otkriva: Sigurno neću imati više dece!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.