Sjajne vesti: Taylor Swift otvara American Music Awards, Camila Cabello i Shawn Mendes takođe nastupaju!

American Music Awards polako se bliži, a čak i Taylor Swift koja izbegava dodele nagrada prilično promoviše ovaj šou na društvenim mrežama – sada nam je jasno i zašto!

Naime, Tay je u preslatkom Instagram videu sa svojom mačkom Meredith otkrila da će upravo ona svojim nastupom otvoriti American Music Awards, i to senzacionalnom pesmom „I Did Something Bad“! Ne znamo da li je ovo znak da je upravo ta pesma naredna koja će dobiti spot, jer se neko vreme pričalo da je Tayin novi singl definitivno „Getaway Car“, ali mi mislimo da pevačica ne bi pogrešila ni sa jednim od ovih hitova – Tay je inače poslednji put na AMA nastupala 2014. godine, tako da je ovo njen veliki povratak.

Pored najave Taylorinog nastupa, objavljeno je da će na scenu stupiti i Camila Cabello i Shawn Mendes, koji imaju jednu zajedničku pesmu, ali će, doduše, na AMA pevati odvojeno – umesto Cam, Shawn će na sceni biti sa Zeddom, koji je autor trenutno aktuelnog remiksa Shawnove pesme „Lost In Japan“. Osim njih, nastupiće i Dua Lipa, Missy Elliott i drugi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Sjajne vesti: Taylor Swift otvara American Music Awards, Camila Cabello i Shawn Mendes takođe nastupaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.