Twitter o sramoti Grammy akademije: Gde je nominacija za Shawna?

Grammy nagrade važe za najcenjenije na svetu ali nažalost po mlade zvezde, ljudi koji odlučuju o nominacijama i nagradama nikad nisu blagonakloni prema njima, naročito ako su uspešni. Nažalost, i Shawn Mendes dokaz je za to.

Iako je imao fantastičnu godinu i iako iza sebe sjajan album “Illuminate” koji ne samo da se odlično prodaje već i nalazi isključivo na pohvale, ni to nije bilo dovoljno da on dobije nominaciju makar u jednoj kategoriji – za debitanta godine.

Ne treba ni reći da je fandom razočaran a svoje nezadovoljstvo izrazili su hiljadama tvitova. “Nisam srećna… Sve što sam htela jeste da Shawn Mendes dobije Grammy a sad su mi to uzeli” i “Nije Shawn Mendes ostao bez Grammyja nego je Grammy ostao bez Shawna Mendesa” samo su neki od komentara. Shawn sve odlično podnosi pa je čak čestitao Chance the Rapperu koji je nominovan za najboljeg debitanta godine!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje za Fandom godine na Famoza fandom awardsu!

4 thoughts on “Twitter o sramoti Grammy akademije: Gde je nominacija za Shawna?

  1. Nije strasno, Shawn je jos uvek mlad i mozda ce trebati cak i jos nekoliko albuma pre nego sto dobije grammy, ali ako ovako nastavi, sigurno ce dobiti <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.