Shawn Mendes otkriva: Naravno da bih bio u vezi sa fanom!Računajte da je Shawn Mendes upravo otvorio konkurs – fanovi dolaze u obzir kada je u pitanju romansa sa njim!

Da, ne šalimo se, Shawn je jedna od zvezda koja smatra da veza sa obožavateljem nije nikakav problem. „Naravno, izlazio bih sa fanom. Zašto neko ne bi hteo da bude u vezi sa osobom koja mu se divi? ’Ja sam njen/njegov najveći fan’, zar nije to nešto što parovi uvek govore?“ smatra Shawn – slažemo se da to ne zvuči kao loša ideja, tako da, Mendes Army, postoji nada za vas!

Mendes Army svakako i jeste jedan od najlojalnijih fandoma na svetu, jer, podsećamo vas, nedavno se veliki deo fandoma pokazao na delu kada je doputovao iz nekoliko krajeva Amerike ne bi li Shawna video u Pitsburgu 6. avgusta, a onda su saznali da su poranili 365 dana, jer je koncert zakazan za 2019. godinu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Van konkurencije: Ovo su najbolje obučeni na MTV VMAs 2019!

9 thoughts on “Shawn Mendes otkriva: Naravno da bih bio u vezi sa fanom!

  1. Nadam se da će jednog dana upoznati ljubav svog života i da će biti sretan s njom

  2. Totalnoje upravu-mislim djevojke iz Mendes army ga nekako "najvise poznaju"- a i najbolje bi se brinule o njemu-vokkece ga vise nego iko drugi
    P.S- drago mi je sto su i m&m slobodni za romamse sa famom hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.