Shawn Mendes sad sa fandomom priča o dejtovima sa Camilom! (video)

Znate onaj plan o tome kako će Shawn Mendes da čuva svoju vezu od očiju javnosti? Ništa od toga! Muzičar želi da svoju sreću podeli sa svetom, pa je razgovarajući sa fanovima pre svog koncerta u Kuala Lumpuru, Malezija, objasnio kako to izgleda jedan njihov tipičan dejt, bolje rečeno, tipičan dan kad su zajedno!

“Camila i ja kad se probudimo, obično odemo u najbližu kafeteriju koju pronađemo. Ona uzme polovinu kafe, a ja jedno tri. Uvek se viđamo u raznim zemljama. Odemo nešto da jedemo, a posle pola sata to ponovo. Takvim danima obično gledamo film ‘Tangled’, jer ona ga baš voli.”

Upitan o čemu on to najviše voli da priča, Shawn opet spominje Camilu! “Ne znam, ali Camila uvek smišlja teme. Jednom smo večerali, a ona je izvadila telefon i listu na kojoj su pisala pitanja poput, ‘Šta biste radili da vam je ovo poslednji dan na planeti?'” Eto, čak i kad mu fandom da priliku da razgovor preusmeri na koju god temu poželi, on ne odustaje od Camile!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  People's Choice Awards 2016: Trijumfi za Tay, Sel, Jusa, Shawna i Pretty Little Liars!

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.