Mama Demi Lovato: Uopšte se ne kajem što sam išla u Izrael, išla bih ponovo!

Demi Lovato ovih dana je posebno aktuelna zbog putovanja u Izrael za koje je priznala da joj je plaćeno da ga promoviše na društvenim mrežama, i pevačica je odlučila da se javno izvini za to. Međutim, njena mama Dianna De La Garza, koja je takođe išla sa njom, uopšte ne planira da se izvini, čak kaže da se provela fantastično!

“Molitva u Western Wallu s mojom divnom ćerkom Demi u Jerusalimu je bio najlepši deo mog puta u Izraelu. Nikad neću zaboraviti taj dan, niti to putovanje na kom smo proslavili hrišćanstvo dok smo učili o jevrejskoj veri. Nije bilo napada, ni uvreda, ni surovih reči… samo ljubav. I sigurna sam da ću, bez ikakve sumnje, bez potrebe za izvinjenjem, sigurno otići tamo ponovo” napisala je Demina mama.

Demi je i dalje magnet za kontroverze jer su njeni fanovi odlučili da je podrže heštegom #istandwithdemi, ali je ona rekla da se ne oseća lepo kad joj fanovi tako pišu – ona ipak mora biti svesna da se Lovaticima ne dopada takav stav.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Uhvaćene zajedno: Demi Lovato po prvi put u vezi s devojkom?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.