Miley Cyrus se brani od uvreda zbog nove veze: Muškarcima nikad ne govorite da previše menjaju devojke!

Miley Cyrus je poznata svima kao “divlja” devojka i kao neko ko se ne zadržava u samo jednoj vezi, pa je sve začudila ideja da se ona uopšte udaje, i niko nije bio iznenađen njenom odukom da se razvede. Ipak, Miley vređa što takvi epiteti idu uz nju konkretno, jer smatra da se još mnogo zvezda tako ponaša, naročito muških.

“Muškarci su jako retko nazivani ku*varima, naročito oni koji su uspešni, njih zovu legendama, srcelomcima, a mi žene smo ku*ve. Samo pokušavam da opstanem u muškom svetu, a ako ne mogu da ih pobedim, pridružiću im se” kaže Miley o tome što zvezde poput Leonarda DiCapria i Johna Mayera menjaju devojke koliko god žele, ali ne dobijaju komentare kao ona.

Miley je tom objavom dokazala da ne želi da ćuti i sklanja se nikome, a takvo ponašanje započela je pre šest godina kada je objavila svoj kontroverzni megauspešni album “Bangerz” – Miley se tim povodom prisetila godišnjice ovog albuma.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Čudna ideja: Miley Cyrus i Liam Hemsworth istetovirali teglu premaza na sebi!

One thought on “Miley Cyrus se brani od uvreda zbog nove veze: Muškarcima nikad ne govorite da previše menjaju devojke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.