Sad nam je još teže: Taylor Swift vodi Camilu Cabello na svoju evropsku turneju?

Taylor Swift još nije otkrila ko će biti predizvođač na njenoj predstojećoj stadionskoj turneji ali kako se čini, u pitanju će biti njena drugarica Camila Cabello koja će joj se gotovo sigurno pridružiti u Evropi!

Ova informacija je došla od jedne radio stanice u Portlandu ali je potom brzo obrisana sa Twittera, vrlo verovatno jer je greškom objavljena ranije nego što je to trebalo da bude slučaj! U toj objavi jasno stoji da Taylor i Camila nastupaju zajedno na stadionu Wembley u Londonu 22. juna!

Nažalost, čak i da dve devojke budu bile zajedno na čitavoj evropskoj turneji, nama to ne znači puno. I Camila i Taylor imaju veoma kratke turneje na našem kontinentu a ne prilaze blizu čak ni Beču pa ih je praktično nemoguće dovesti, što je prava šteta. Camila je svakako bila jedna od naših želja ali ćemo po svemu sudeći morati da čekamo neku drugu priliku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jovanin blog: Recenzija albuma "Reputation", Taylor Swift!

3 thoughts on “Sad nam je još teže: Taylor Swift vodi Camilu Cabello na svoju evropsku turneju?

  1. Ove jeste predivno,ali ne mora da znaci da je istina.Imamo nekog tipa koji je objavio da je cate sledeci singl sa albuma,ali potom je Joseph objavio da to nije tacno.Tako da ne mora da znaci,iako bi bilo super😍😍❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.