Selenini prijatelji tvrde: Justin Bieber je uništava, ne treba da mu se vraća!

Da li će se Selena i Justin vratiti jedno drugom u skorije vreme, to još uvek ne znamo, ali znamo da Sel nema skoro ničiju podršku kad je ova veza u pitanju.

Naime, Selenini prijatelji baš kao i njena porodica misle da je Justin loš uticaj i da ne treba da mu se vraća. „Ogroman deo Selenine ekipe uopšte ne podnosi Justina i naročito ne bi voleli da je Selena sa njim. Niko od njih ne opravdava tu vezu jer se vidi koliko je zavisna od njega. Ona je previše velikodušna i lojalna i to će joj naneti bol“ kaže izvor.

Justinu je stalo do toga šta Selenino okruženje misli o njemu, ali stvari ne idu tako lako. „Justin pokušava da osvoji Seleninu porodicu i prijatelje, ali neki jednostavno ni ne pokušavaju da nešto promene – tu su za Selenu, ali ne osećaju se kao da duguju to i Justinu. Ako ste primetili, Sel ih uvek drži razdvojene, kada je sa Justinom, samo je sa njim, kad je sa prijateljima, nema Justina“ potvrđuje izvor i ono što se dešava ovih dana sa Selenom koja je na odmor u Australiju odvela prijatelje ali ne i Jusa, a pitanje je da li bi ga povela i da su trenutno u redu.

Poseban znak da je Selena ovih dana srećna je i njena motivaciona poruka koju je na Instagramu ostavila uz video sa odmora sa društvom – u njoj je pisala o tome kako je lepota bez mane samo mit, i kako je odabrala da se brine o sebi umesto da pokušava da dokaže bilo šta drugima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selena Gomez uhvaćena na dejtu: Držanje za ruke na intimnoj večeri! (foto)

7 thoughts on “Selenini prijatelji tvrde: Justin Bieber je uništava, ne treba da mu se vraća!

  1. Prelijepa je… 💛💛💛Znam da će se Jelena vratiti. #Jelena4ever

  2. Da, 'prijatelji'. To su sve prijatelji. Ovo je nemoguće. Prijatelji koji svesno rade sve ovo. Svesno pokazuju koliko ne podržavaju ovu vezu. Ali, to su ipak 'prijatelji'. Njih ne zanima kako se Selena oseća. Ma šta ja pričam – majka rođena je ne podržava u ljubavi,ma kakav da je Justin, iako se mnogo prmenio (doduše nikada nije ni bio loš) i daje sve od sebe. 'Prijatelji i porodica'. Da. Tuga.

    1. Da,pravi prijatelji će poštovati bilo kojeg njenog dečka,to je njen odabir.Uostalom, nije ni bitno mišljenje prijatelja, drugo su njihove obitelji, ali mišljenje prijatelja nije bitno….

      1. Mediji već pišu kako je viđen u provodu s nekom plavušom, that's my boy 😂. Zašto bi se on trudio oko nje ako će ona odmah poslušat mamicu koja ga ne podnosi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.