Sjajni Justin Bieber: One Direction se vraća, još se čujem sa njima!

Directionere su danas rastužile reči Nialla Horana da se One Direction neće vratiti još par godina ali veliku utehu nudi Justin Bieber koji kaže da nema nikakve sumnje da će se povratak desiti!

Govoreći za The Sun, Jus je konstatovao da je ova pauza bila neophodna jer su momci pet godina radili bez prestanka, snimajuću novi album svake godine nakon čega bi usledila nova turneja. Ipak, on isti tako tvrdi da je nemoguće a da se bend ne vrati u skorije vreme. “Više ne pričam sa momcima koliko sam to činio ranije ali sam siguran da će se oni vratiti. I dalje se dopisujem sa nekima od njih a iako svi rade nešto svoje, u jednom momentu One Direction će biti na sceni”.

Biebs ima i prognozu kad bi to moglo da se desi. “Ne kažem da će se to desiti jako brzo ali oni su isuviše veliki, imaju ogroman broj fanova koji zahtevaju povratak i mislim da kao grupa još uvek imaju nedovršenog posla”, konstatuje on. Verujmo Biebsu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis pobedio na konkursu za dizajn novog dresa svog omiljenog kluba!

2 thoughts on “Sjajni Justin Bieber: One Direction se vraća, još se čujem sa njima!

  1. Justinn <3 Verujem Justinovim recima <3 A i momci nam svaki put obecavaju da ce se vratiti <3 Samo treba CEKATI !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.