Bella Thorne: Još uvek me pritiskaju da budem ona ista devojka iz „Shake It Up“!

Kako god da se ponaša, Bella Thorne svakako jeste jedna od mladih zvezda na sceni koje su najiskrenije i prema sebi i prema drugima!

Bella koristi slavu koju ima u rukama da promoviše ono što zaista jeste i da inspiriše svoje fanove da i oni budu slobodni, a sve lepe i ružne stvari koje su joj se dogodile su je oblikovale kao ličnost. „Verujem da se u životu apsolutno sve dešava sa razlogom. Možda zvučim patetično, ali to je znak da stvari mogu da se menjaju. Ako već imam ovu platformu da kažem svoje mišljenje, onda to i treba da uradim“ kaže Bella.

Bella često oseća pritisak zbog devojke kakva je bila za vreme „Shake It Up“ kada je prilagođavala sebe svojoj ulozi a naročito je bilo tako kada je imala samo devet godina i ostala bez oca, pa je ona morala da zarađuje za porodicu. „Kada sam došla u ’Shake It Up’ mnogo toga nisam znala a sa disleksijom mi je bilo još teže da se snađem i bila sam tako besna zbog toga“ kaže Bella, koja je morala da preuzme odgovornost sa problemima kojih nije mogla da se reši.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Bella Thorne o svom velikom blamu: To mi se više neće desiti!

One thought on “Bella Thorne: Još uvek me pritiskaju da budem ona ista devojka iz „Shake It Up“!

  1. Bella je skroz upravu.Treba biti poseban i jedinstven.Ne bi trebalo da nas interersuje misljenje druhih ljudi,jer je najvaznije da budemo ono sto jesmo.Znam da mnogo ljudi ne voli Bellu zbog njenog ponasanja,ali ona samo radi sta zeli i po meni je to super.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.