Lažne vesti: Selena i Justin nisu par!

Iako mnogi veruju da su Selena Gomez i Justin Bieber na najboljem putu da ponovo uđu u vezu, niko se nije suočavao da to i zvanično objavi ali se to desilo prošle noći! Ipak, čini se da su takvi navodi preuranjeni.

Pomenju je uneo Us Weekly koji iz svojih izvora tvrdi da je romansa zaživela. “Selena i Justin su zajedno. Selenina osećanja prema njemu su veoma jaka. Njeni prijatelji to prihvataju ali je mole da bude pažljiva”, priča jedan izvor za magazin. Međutim, E! News prenosi ono što se čini kao verovatnije – “Jelena” ne postoji, barem ne u ljubavnom smislu.

“Njih dvoje se redovno viđaju i provode vreme ali ne treba ih opisivati kao par. U ovom momentu samo pokušavaju da shvate da li su jedno za drugo. Stvari se odvijaju brzo ali da su par – nisu”, priča jedan izvor. “Rade na tome da uspostave prijateljske odnose. Justin je oduvek voleo Selenu i uvek će je voleti. Ako mu se ona vrati, niko neće biti iznenađen.” Kao što smo već rekli – nije na nama da odredimo da li treba da budu zajedno ili ne – vreme koje provode zajedno ovih dana verovatno će im dati odgovor na to pitanje.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebs najavio datume stadionske turneje ali da će pevati na festivalima u Evropi na leto!

4 thoughts on “Lažne vesti: Selena i Justin nisu par!

  1. Ako misle da će biti sretni skupa, neka budu skupa. Ali trebaju ići polako i razmisliti dobro☺

  2. Ja mislim da ce on Seleni ugroziti njeno zdravstveno stanje,da ce se opet ponavljati historija:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.