Nedostaje mu: Justin Bieber želi da mu se Selena vrati!Ako ste se pitali da li je Justin srećan sada kada ima priliku da započne sa nekim novim, on to definitivno nije!

Po medijima se već dugo piše da se Justin Bieber uopšte ne oseća srećno otkad su on i Selena Gomez ponovo „na pauzi“ – da se zapustio i da izlazi sa drugima, ali da ih vidi samo kao prijatelje jer još uvek sanja o Seleni. Izgleda da je zaista tako, jer čak i izlasci sa Baskin Champion nisu učinili da Jus zaboravi Selenu.

„Justin je voli. Mnogo mu nedostaje i želi da mu se što pre vrati“ rekao je izvor za People ovih dana, što znači da se situacija još uvek ne menja. Izvor dodaje i da je Justin mnogo bolja osoba kada je sa Sel – upravo suprotno od onoga što Selenini prijatelji pričaju, jer oni kažu da njoj uopšte ne prija veza sa Justinom. Kako god bilo, par mora da shvati da prekidi romanse svake godine nikako ne funkcionišu i da im je ovo možda poslednja šansa da uspeju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Fantastičan uspeh: Film o našim Belieberima "Najvažniji dečko na svetu" pobedio na Dok' N' Ritam festivalu!

5 thoughts on “Nedostaje mu: Justin Bieber želi da mu se Selena vrati!

  1. Oni ne mogu na zelenu granu više!! Malo jesu zajedno, pa nisu zajedno, pa jesu…

  2. zelim da ili zavrse zauvek ili da mu se Sel vrati…ne zelim da je Jus tuzan 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.