Nastavlja sa lepim navikama: Taylor Swift poslala šampanjac i čestitku fanovima za venčanje!

Taylor Swift je pre samo dva meseca poslala cveće fanovima koji obožavaju njenu pesmu „Love Story“ a sada je uradila sličnu stvar!

Kada volite Taylor Swift, nikad se ne zna kako ona može da vas iznenadi. Ovoga puta, Tay je svojim fanovima Edwardu i Margaret McNoble na njihov dan venčanja poslala bocu skupocenog Dom Pérignon šampanjca i preslatku poruku! „Priča se da ćete možda imati moju pesmu na svom venčanju i to me tako raduje! Ovo je za vaš divan dan i ljubavnu priču koja se nastavlja. Volim vas, Taylor“ napisala je ona!

Kako piše Us Weekly, ljubavni par je zaista odigrao svoj prvi ples uz „Love Story“ i ušao na ceremoniju venčanja u Njujorku uz „Welcome To New York“! Ukoliko se ne sećate, podsećamo vas da je Tay sličan gest napravila kada su se Alexas Gonzales i Brittany Lewis venčali jer je njena pesma „Love Story“ igrala važnu ulogu u njihovoj ljubavi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Preokret: Tom u stvari ostavio Taylor, ona već traži novog dečka?!

2 thoughts on “Nastavlja sa lepim navikama: Taylor Swift poslala šampanjac i čestitku fanovima za venčanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.