Selena napadnuta jer stoji na knjigama, traže joj da moli za oproštaj!

S vremena vreme jednostavno moramo da konstatujemo kako su danas svi osetljivi na sve, pa ma koliko se trudili, neko će reći da mu vređate osećanja. Danas je žrtva tog besmisla Selena Gomez, jer je hinduistički vernici napadaju da to što ona stoji na knjigama u svojoj reklami za Puma patike predstavlja veliku uvredu!

Naravno, hinduizam je dominantna religija u Indiji, a iako verovatno znate da se tamo krava smatra svetom životinjom, verovatno niste znali da je isti slučaj i sa knjigama. Po verovanju ove religije, knjige su odraz boginje Sarasvati pa Selenin potez po vernicima predstavlja skandal. “Veoma je neosetljivo od Selene i Pume da na takav način ponižavaju knjige zbog svoje pohlepe, izjavljuje predstavnik Hindu zajednice u Americi, Rajan Zed. On traži od njih da reklame povuku i da mole za oproštaj. “Knjige su izvor mudrosti i znanja za čuvečanstvo i treba ih poštovati”, zaključuje on. Ima i onih koji se šale na račun Selene, pa je podsećaju na staro sujeverje koje kaže, “Onaj ko stane nogom na knjigu, pašće ispit!”

Mi se nadamo da Selena neće odgovarati na ovakve budalaštine, jer bi onda moglo da ohrabri i druge da joj upućuju zamerke. Inače, mediji danas nagađaju da je Puma izuzetno zadovoljna saradnjom sa Selenom, pa da oni sa njom potpisuju ugovor na još dve godine. Sadašnji ugovor koji imaju sa njom vredi čak 30 miliona dolara, ali kompaniji se to očigledno isplati. Sel je nedavno predstavila svoju novu kolekciju, a koja obuhvata tri para patika koje je ona dizajnirala. Ipak, njoj će u narednom periodu muzika biti u fokusu, pogotovu jer kaže da od nje mnogo očekuje!

Pročitajte još  Magično je: Sel i Charlie Puth objavili zvanični video za "We Don't Talk Anymore"!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena napadnuta jer stoji na knjigama, traže joj da moli za oproštaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.