Mandy Teefey objašnjava: Selena zna za uvredu Stefana Gabanne, ali neće da mu odgovori!

Bez ikakvog razloga, slavni dizajner Stefano Gabanna je ismevao Selenu Gomez poručivši joj da je ružna, nakon čega su se oglasili ne samo Selenatori već i mnoge druge zvezde koje su je uzele u zaštitu. Njena mama Mandy Teefey sad poručuje da Sel dobro zna šta se dešava, ali da nema želju da reaguje.

“Kad neko želi da nešto koristeći takve reči mržnje… jednostavno to ignorišemo”, priča ona za W magazin. “Na društvenim mrežama, ljudi jedva čekaju da reagujete, bez obzira da li na dobar ili loš način, tako da je naša strategija da nestanemo na neko vreme, jer hejteri upravo to ne žele”, konstatuje Mandy.

Selena prethodnih nedelja uopšte ne daje izjave, ali je vrlo verovatno da ćemo je uskoro često gledati jer počinje promocija trećeg dela “Hotel Transilvanija” serijala.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi i Sel oduševile: Pogledajte kompletan We Day u HD kvalitetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.