Selena Gomez: Nadam se da mi se neće osvetiti hvalisanje!

Selena Gomez pamtiće 2019. godinu po tome što se konačno vratila na veliku scenu, a govoreći u intervju za magazin InStyle ona je otkrila planove za budućnost, ali se i podsetila svega što joj se desilo u ovoj godini koja je na izmaku. I pored uspona i padova, Sel nas uverava da je veoma zadovoljna!

Svaki put kad se približi sezona praznika, osećam da je to vreme kad se podsećamo šta smo uradili tokom godine”, priča ona. “Ova godina bila je baš, baš moćna za mene. Mogu reći da sam ponosna na to koliko sam naporno radila. Sad sam uzbuđena zbog toga što ću biti sa porodicom uživati i isključiti se iz svega. Uvek razmišljam o tome šta se desilo, gde ide moj život i nadam se najboljem.”

Selena ipak neće imati dugu pauzu jer joj već 10. januara izlazi novi album, a sad je otkrila još ponešto o njemu. “Mogu vam reći ovo, iako će zvučati pogrešno, ali dala sam sve da ovo bude moj najbolji album. Ja osećam da sam u tom uspela. Nadam se da mi hvalisanje neće skupo koštati”, kaže ona kroz smeh.

Selena kaže da ima i savet gde slušati njen novi album! “Uvek u kolima! Nekad moji prijatelji i ja samo kažemo, ‘Hej, hoćeš li u vožnju?’ a onda se vozikamo negde, možda do plaže i slušamo muziku zajedno. Onako, negde predveče. To je baš jako lepo, a ako ste sa prijateljima, možete otići negde gde je lepo i slušati muziku usput.” Ono što fandom ipak najviše zanima jeste turneja, a Sel je pre oko mesec dana govorila o toj temi. Ona ističe da joj je teško da stalno putuje, ali da sa druge strane zna koliko je to važno i za njenu karijeru, ali i fandom, jer ona u Evropi nije bila već duže od šest godina!

Pročitajte još  Taylor Swift ubeđena: Niall Horan je savršen momak za Selenu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.