Novi pokušaj: Kylie i Travis vikend proveli zajedno! (video)

Taman nakon što je baka Kylie Jenner otkrila razlog zbog čega njena unuka i Travis Scott više nisu zajedno, ispostavilo se da oni ipak nisu odustali jedno od drugog! Iako su se oni prethodnih meseci povremeno viđali zbog svoje ćerkice Stormi, mediji prenose da su tokom zajedničkog izleta za vikend pokazivali da se vole!

Naime, Kylie i Travis posetili su kalifornijski grad Palm Springs, a sa njima u društvu bili su i drugi članovi familije Kardashian Jenner, pokazavši time da su sa njim jš uvek u dobrim odnosima. U odabranom društvu bile su Khloe Kardashian i Kris Jenner. U javnosti su se već pojavili snimci, a svedoci kažu da je nekadašnji par flertovao i da su u najmanju ruku u odličnim odnosima!

Kako prenosi ET Online, Travis je dobio poziv i to od Kris Jenner koja poseduje kuću u spomenutom gradu, pa su tamo proslavili i praznik Dan zahvalnosti. “Oni su oduvek u dobrim odnosima, ali Stormi im je glavni prioritet”, priča jedan izvor o nekadašnjem paru. “Iako oni provode vreme zajedno i flertuju, još uvek nisu zvanično zajedno. Međutim, svi se nadaju da će se to desiti.” S obzirom da mama Kris podržava tako nešto, jasno je da je da to zaista stav čitave porodice!

Mediji uglavnom pišu o tome da je Travis Scott taj koji je protiv veze jer misli da ga ona guši. Njemu je u ovom momentu mnogo važnije da putuje po svetu i dobro se zabavlja, a ne da ima obavezu da se svaki put vrati Kylie i svom detetu. Sa druge strane Kylie se skroz pretvorila u porodičnu ženu i više nema nikakve želje da burnim životom, već bi radije živela povučenije i radila na proširenju porodice. Pomiriti tako različite stavove deluje pakleno teško, ali izgleda da će se neko rešenje naći!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.