Selena Gomez: Želim da doživim pravu ljubav!

Selena Gomez se na muzičku scenu nakon godina pauze vratila sa pesmama „Lose You To Love Me“ i „Look At Her Now“ koje govore o brodolomu njene ljubavi sa Justinom Bieberom, ali kako ona kaže, tu se poglavlje završava i druge pesme odnose se na lepši deo Seleninog života! Ipak, tu očigledno i dalje nema ljubavi jer Sel ovaj put želi da doživi nešto posebno što će potrajati dugo!

„Singl sam već dve godine, sasvim singl. Želim da znam kakva će biti moja sledeća ljubav, želim da bude prava i da ne bude nedostatka komunikacije. Što ste stariji, shvatate da su vam potrebni ljudi pravi za vas, oni koji su na vašoj talasnoj dužini. Trenutno odmaram od svega toga, previše je stresno“ ispričala je Sel za The Zach Sang Show.

Sel kaže i da će biti prilično transparentna u svojoj sledećoj romansi: „Devojke se plaše da budu ono što jesu, često nas vide kao lude, dramatične, i sve to razumem jer i ja volim da budem devojka koja je strasno zaljubljena, ali samo je potrebno podeliti ta osećanja na normalne količine. Ipak, nikad ne želim da izgubim osećaj za ljubav kakav zamišljam u svojoj glavi. Verujem da prava ljubav postoji i čekaću je zauvek ako treba“ zaključuje Sel.

Pročitajte još  Mama Mandy u obračunu sa hejterkom: Moja Selena nije rasista!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Očekivano: Shawn Mendes izdominirao na dodeli MMVA, trijumfi i za Selenu i BTS! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.