Justin potvrdio da nove pesma govori o Seleni, fandom zbunjen!

Džabe i brak sa Hailey, Justin Bieber ne može da izbaci Selenu Gomez iz svog života! Fanovima je od prvog slušanja njegove saradnje sa Chrisom Brownom pod nazivom “Don’t Check On Me” bilo prilično jasno da Biebs u svojim stihovima govori o Seleni, a sad je to i Justin praktično potvrdio!

Objavivši poruku da mu je pesma izašla, Jus je i dodao “Imao sam par stvari da kažem”. Ovo upućuje ne samo da je on napisao stihove za svoje deo numere već i da oni govore o nečemu što mu se zaista i desilo u životu. S obzirom da mu je Selena bila jedina ozbiljna veza u životu, nije teško shvatiti da on govori o njoj kad peva, “Možda ti padnem na pamet, ali ne brini za mene, ne” ili “Nije da ne spavam zbog tebe, ne želim da ti se javim, ne želim da mi nešto iz prošlosti uništava budućnost.”

Fanovi su zbunjeni, jer im deluje ironično da Justin peva o Seleni, a da u pesmi govori kako zapravo ni ne razmišlja o njoj! Negativnih komentara je bilo toliko da je Justin na kraju obrisao rečenicu “Imao sam par stvari da kažem”, ali bilo je već kasno, jer je svima bilo da on govori o svojoj bivšoj ljubavi. Selena baš i ne pokazuje bilo kakvo interesovanje za Justina, ako ne računamo to što je pre mesec dana obrisala njihovu poslednju zajedničku fotku sa svog Instagram profila.

Pročitajte još  BTS ponovo preskočio Arianu i Arianatore na društvenim mrežama, veliki skok The Weeknda i veliki pad Sel!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.