Selena Gomez: Verovala sam da je sve što sam doživela sa Justinom ljubav

Selena Gomez iz veze sa Justinom Bieberom nije izvukla ništa osim iskustva koje će joj u budućnosti govoriti da ne pravi iste greške – po prvi put, ona je u potpunosti otvorila dušu o čitavoj romansi, i za Zach Sang Show je ispričala kako je dugo živela u zabludi da je ljubav sve što kroz šta su njih dvoje prošli.

Sel je ispričala kako joj se ljubav činila kad je bila mlađa, odnosno kada je ušla u vezu sa Justinom Bieberom, što je bila njena prva prava veza. “Kad si u fazi da doživljavaš ljubav prvi put, to može biti malo toksično. Osećate tu zavisnost i mislite da je to ljubav, tu je ta strast i frustracija i sve to vidite kao ljubav. Verovala sam da je to ljubav, jako dugo” priznaje Selena.

Selena je za isti šou ispričala i kako je nakon sve ove patnje konačno naučila šta je ljubav i da je spremna da je doživi u pravom obliku – ljubav svima dolazi u svoje vreme, tako da Sel ostaje da bude strpljiva!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Andrea nam šalje veliki kviz o Seleni Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.