Vodimo vas kroz najpopularnije delove “House of BTS”

BTS nakon kraće pauze pripremaju ozbiljne stvari za svoje fanove, pa se tako u centru Seoula mogla primetiti ogromna izložba u čast benda. “House of BTS” predstavlja, u vidu tematskih soba, neke od najboljih momenata BTS muzike i spotova. Mi smo izdvojili neke od najboljih delova izložbe.

Već smo pisali o tome kako izgleda BTS pop up prodavnica, koja se takođe nalazi u sklopu ove izložbe. Za početak bismo izdvojili interaktivnu DNA sobu, koja nosi naziv po istoimenom hitu BTS-a. U njoj fanovi mogu podešavati animacije koje se prikazuju po zidovima i slikati se. Morate se složiti da izgleda božanstveno!

“Mi casa” je odeljak koji je savršesno reprodukovao potkrovlje jedne od promotivnih slika za za “Map of the Soul: Persona”. Fanovima se toliko dopala slika gde je bend poređan u tom potkrovlju, da je “House of BTS” rešila da uključi i ovo potrovlje u izložbu.

Još jedna jako posećena atrakcija je replika scene iz spota “Boy With Luv” u kome Suga skakuće po velikoj klavijaturi. Takođe, iznad klavijature nalaze se svetleći znaci sa imenima svih BTS albuma, a pesma “Boy With Luv” ide u pozadini i daje vam mogućnost da imitirate scenu iz spota 🙂

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Fandom zbunjen: BTS objavili epski video za "'Euphoria : Theme of LOVE YOURSELF Wonder"

Foto: Instagram/Twitter

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.