Selena Gomez u novom spotu slavi što je izbegla život sa Justinom Bieberom

Selena Gomez priredila je pravo iznenađenje jer je samo dan nakon objavljivanja singla “Lose You To Love Me”, objavila i spot za numeru “Look At Her Now”! Ovo je po ritmnu potpuno drugačija, daleko brža pesma, ali se bavi sličnom temom, odnosno time koliko je srećna što je izbegla život sa Justinom Bieberom.

Selena je ovu pesmu napisala upravo kao nastavak “Lose You To Love” i veruje da one idu zajedno. “One kompletiraju priču o tome da se možete izdignuti bez obzira na životne izazove. Živite život po svojim pravilima”, kaže ona. U numeri, Selena Gomez govori o tome kako je u poslednjem momentu izbegla sudbinu života sa Justinom Bieberom i da je sad bolja nego ikad! Poruka je dakle jača nego u njenom prvom singlu, ali ne verujemo da će se Hailey Bieber ovog puta oglašavati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Violeta nam šalje svoj veliki kviz o Seleni Gomez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.