Selena Gomez: Singl sam već dve godine i ne žuri mi se!

Selena Gomez je zapalila scenu svojim novim hitom “Lose You to Love Me” u kome govori o svojoj bivšoj ljubavi Justinu Bieberu i koliko je propatila zbog njega. Tu ljubavnu priču smo svi ispratili, a nakon toga i desetomesečnu vezu sa pevačem The Weeknd, o kojoj Sel i nije toliko govorila.

Za “The Zach Sang Show” ona je rekla: “Singl sam već dve godine. Želim da znam kako će ljubav izgledati sada za mene. Želim da bude prava i da se ne bazira na lošoj komunikaciji. Kako odrastaš, nalaziš ljude koji su na istoj talasnoj dužini kao ti i koji su pravi za tebe. Trenutno kuliram, zaista mi je to stresno sada”.

Dakle, Sel se ne žuri i ona čeka onu pravu ljubav dok ne dođe – makar to uzelo i nekoliko godina, a mi mislimo da je to jako pametno i da ne treba forsirati emocije, a ni toksične veze u životu. Ona trenutno radi na svojoj karijeri, a do uskoro ćemo moći da slušamo i njen kompletan album!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Počelo je: Bella Hadid kuka The Weekndu da ostavi Selenu!

One thought on “Selena Gomez: Singl sam već dve godine i ne žuri mi se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.