Liam Payne: Za Zayna neće biti mesta u One Directionu, ne treba nam!

Kad pričamo o povratku One Directiona, obično prenosimo šta o tome govore Liam, Louis i Niall koji su zagrejani za to. Harry Styles drži se po strani, a Zayna već odavno i nema u javnosti. Kako sad priča Liam, Zayna slobodno možemo da eliminišemo iz priče, jer za njega nema mesta u planovima.

Doduše, Liam izražava svoj stava, ali s obzirom na reči koje je upotrebio, jasno je da on ne želi više da radi sa njim. “Svi pričaju o našem okupljanju u medijima, ali mi nikad o tome nismo govorili zajedno. Sve što mogu da kažem jeste da postoje ciklusi za singlove i za albume. Sad svi toliko radimo da mi se čini da za to nema mesta u naredne dve godine”, ističe on u šou Johnatana Rossa.

Upitan direktno za Zayna, Liam je objasnio, “Ne, ne mislim da će se to ikad desiti. Kad je otišao, nije bio u sjajnim odnosima i ne verujem da će se to desiti. Ako već nije hteo da bude sa nama, ne treba da bude sa nama. To je skroz u redu.” Na kraju, Liam je Zayna “sahranio”, objasnivši da im je on bespotreban. “Imali smo čitavu stadionsku turneju bez njega i sve je prošlo super.” Liam je ovih dana pričao da je grupa jednostavno morala da prestane da radi, jer su svi članovi, pa i on imali probleme.

Pročitajte još  Yolanda, majka Gigi Hadid: Ona i Zayn su predivan par, ali neka sami odluče kad će se venčati!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Liam Payne: Za Zayna neće biti mesta u One Directionu, ne treba nam!

  1. Voljela bih kada bi se njih pet okupilo 🙁 <3 ipak 7 godina biti neciji fan nije malo….najvise volim Zayna,ali Liam je upravu. Nadajmo se da cemo vidjet opet One Direction sa pet clanova,ali ako ne sa pet 🙂 onda moze i cetiri <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.