Selena Gomez u spotu za “Boyfriend” pretvara muškarce u žabe!

Sel je pre svega par dana otkrila da je zapravo planirala Deluxe verziju albuma “Rare” čime je jako obradovala fanove, jer to podrazumeva i tri nove pesme, “Boyfriend”, “She” i “Souvenir”. I dok je “Souvenir” već pokupila vrhunske kritike širom sveta, Sel je za novi spot odabrala svoju omiljenu, numeru “Boyfriend” u kojoj priča o tome kako bi volela da ima dečka, ali joj to nije prioritet.

Selenina nova pesma “Boyfriend” posebna je za nju jer ju je pisala u društvu Julie Michaels i ljudi s kojima rado sarađuje, a ponovo je istakla svoju nezavisnu stranu, jer joj dečko zapravo i nije prioritet već jako dugo. U spotu je ona glavna zvezda, opasna žena koja se vozi gradom i u automobilu nosi žabe, a da sve bude još zanimljivije, ona zapravo “bocka” svoje bivše ovim spotom, jer je sve momke s kojima je u videu izašla na dejt pretvorila u žabe! Selena je ovim zapravo obrnula tradiciju iz bajki, u kojoj se žaba pretvara u prelepog princa – kao da je Selena razočarana momcima shvatila da oni nisu njeni prinčevi, već obične žabe.

Selena ovim spotom definitivno ima nešto da poruči i The Weekndu, jer ako ste već pogledali njegov spot za pesmu “Heartless”, primetili ste da on u njemu liže baš žabu! Nije moguće da je ovo samo slučajnost, a Sel kao da podseća ljude i na njegov spot “Blinding Lights” na početku kad se vozi kroz noć. Momenat posvećen The Weekndu je bez sumnje i druga pesma na Deluxe verziji “Rare”, a to je “Souvenir”, gde ona priča o letu 2017. godine koje je provela u Njujorku sa njim u vezi. I The Weeknd često indirektno pominje Selenu u svojim novim i starim pesmama, tako da se ovaj začarani krug očigledno nigde ne zatvara.

Pročitajte još  Preokret: Zabranjeni film Selene Gomez ipak će se prikazivati u bioskopima!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Selena Gomez u spotu za “Boyfriend” pretvara muškarce u žabe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.