Perrie Edwards: “U izolaciji volim da pletem!”

Svi na svoj način provode vreme u izolaciji, a mnoge poznate ličnosti sa nama su podelile svoje dnevne aktivnosti. Jedan specifičan video Perrie Edwards i njenog dečka Alexa Oxlade-Chamberlaina, u kome oni plešu i ludo se zabavljaju u svom domu. U najnovijem intervjuu koji je dala, Perrie se osvrnula na svoj život u izolaciji i to kako provodi dane.

Kada je upitana koji je njen najbolji savet za provod u izolaciji, Perrie je rekla “Da, pored plesa, držite sebe zauzetim. Uporno stavljam veštački ten kao da izlazim negde, a zapravo ne idem nigde. A i pomalo pletem!” Na pitanje šta tačno plete, pevačica je odgovorila “Pa, kao neka baba, isplela sam ćebe – i zapravo mi je prilično poslužilo”.

Što se tiče daljeg toka karijere Little Mixa, sada kada je u toku izolacija, Perrie je rekla da nema pojma šta će se desiti sa bendom i u kom smeru će one poći nakon izolacije. Kaže da se lično moli da održe turneju, ali da se sve trude da čine što više mogu za svoje fanove čak i u izolaciji. Posebno je naglasila da ne razume zašto je ljudima toliko teško da ostanu kod kuće samo kada se to od njih traži, a da u svakodnevnim situacijama često gledaju da izbegnu izlazak.

Ono što nas je pomalo razočaralo je to što devojke sada moraju da pauziraju sa snimanjem novog albuma: “Iskreno, jako se lepo oblikovao pre cele korona situacije. Ali ima još posla da se odradi. Da je album stajao već završen kada se sve ovo desilo, verovatno bismo rekle ‘Znate šta? Hajde odmah da ga objavimo’, međutim nije tako”. Little Mix su tek pre neki dan izbacile novu pesmu “Break Up Song” i fanovi će za sada morati da se zadovolje samo jednom pesmom dok album ne bude potpuno gotov.

Pročitajte još  Jesy Nelson se priseća prosidbe “kao kroz maglu”: Bila sam skamenjena od sreće!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.